Klysma.eu

Informatie site over darmspoeling

Deutsch English Francais Klysma

Doel van een klysma?

Naarmate we ouder worden raakt onze darmwand voorzien van harde korsten en brokken. Symptomen zijn onder andere een slecht functionerende dikke darm en een ontregelde darmflora waardoor obstipatie of diarree de dikke darm ontregelt. Een ontregelde darmflora kan ontstaan door stress, medicijngebruik en / of onregelmatig eten.


Micro organismen als bacteriën en schimmels bevinden zich in het spijsverteringskanaal, we noemen dit onze darmflora. Bacteriën zijn het meest aanwezig en spelen een belangrijke rol bij onze gezondheid. Het merendeel van ons immuunsysteem bevindt zich in onze darmen, een goede balans tussen goede en ongewenste bacteriën is dus van groot belang want bij het uit balans raken ontstaan onder andere darmklachten.


Door een klysma te gebruiken worden deze kosten en brokken los geweekt. Naast het verwijderen van spijsverteringsresten wordt de lever geprikkeld tot het produceren van gal vloeistof, die via de galwegen in de darmen terecht komen. Het gebruik van een klysma (darmspoeling) is een natuurlijk schoonmaak proces.

Hoe een klysma te gebruiken >>

KALDI II Witte Koffie

We raden aan naast het nemen van een klysma met water, ook een klysma met KALDI II witte koffie te nemen. Eerst een aantal maal een klysma met water, totdat het water wat terug komt redelijk schoon is. Daarna om af te sluiten een klysma met KALDI II witte koffie. De koffieklysma is al eeuwenoud en dus een beproefd middel. Door te werken met de zeer bijzondere en unieke KALDI II witte koffie zorgt u ervoor dat de darm tevens een verzorging krijgt. De KALDI II witte koffie geeft hoogwaardige mineralen af in de darmen, die ervoor zorgen dat de darmwand kan herstellen van de behandeling.


Voor het maken van de KALDI II witte koffie kunt u het beste werken met een cafetière of met grote theezakjes (deze kunnen wij op aanvraag (gratis) meesturen); door een koffiezakje wil het niet goed doorlopen.
Terug naar de homepage >>

Meer informatie over een klysma >>